Photo: Bjørn Lymann Jespersen

More than DKK 100 million for independent research

The Danish Council for Independent Research has allocated more than DKK 100 million to 25 research projects.

Produktion og ledelse Miljø og forurening Medicin og medicoteknik Materialer Kemi Energi Bioteknologi og biokemi Fysik
18 JUN

InnovationsFonden giver 14 millioner kr. til nyt projekt

Etableringen af Danmarks InnovationsFond er den største reform af det danske forsknings- og innovationssystem i de seneste to årtier. Danmarks InnovationsFond er etableret...