26 OKT

Før COP26: Fem teknologier der kan bringe os på sporet

Årets Emission Gap Report slår fast, at verdens CO2-emissioner stadig er på vej i den forkerte retning. Læs om fem mulige løsninger.

Elektroteknologi Energi Energieffektivisering Energilagring Fossile brændsler Vindenergi Informationsteknologi Telekommunikation Elektrokemi CO2-udskillelse og CO2-lagring
Ev charging (Photo: Colourbox)
07 JUL

Ny opfindelse kan sikre mere effektiv lagring af grøn energi

Et netop afsluttet forskningsprojekt har udviklet en ny og langt mere effektiv måde at konvertere energi fra vindkraft og solceller til eksempelvis lagring på et batteri...

Energilagring Elektroteknologi Elektronik Energi Elektrokemi
Photo: Bjørn Lymann Jespersen

More than DKK 100 million for independent research

The Danish Council for Independent Research has allocated more than DKK 100 million to 25 research projects.

Produktion og ledelse Miljø og forurening Medicin og medicoteknik Materialer Kemi Energi Bioteknologi og biokemi Fysik
DTU Energy was part of the General Engineering presentation at DTU Open House, March 2017
24 MAR

General Engineering er DTU's mest populære studieretning

Den engelsksprogede bachelorretning General Engineering er for andet år i træk den mest søgte studieretning på DTU.

Bioteknologi og biokemi Elektroteknologi Energi Fysik Kemi Materialer