Vælg nyhedstype

Filtrer på emne

17 JAN

DTU Æresalumne 2020: Søren Westermann

Søren Westermann er kåret som DTU Æresalumne 2020 i anerkendelse af hans unikke støtte til høreforskningen på DTU.

16 JAN

Automatisering vil øge flysikkerhed

Ung forsker skal i de kommende år bidrage til at automatisere de maskiner, der bruges til at afise fly. Sikkerhed er første prioritet.

Robotteknik og automation
06 JAN

Ny leder af CAMM centret

Centre for Acoustic-Mechanical Micro Systems, CAMM får en ny leder, der er ekspert i sammenhængen mellem akustik og mekanik.

Lyd Konstruktion og mekanik Høreapparater Medicinske apparater og systemer
10 DEC

Excellent at making difficult topics easy

Best teacher of the semester announced at Department meeting in December.

Elektroteknologi Energi
06 DEC

Playware's MOTO Tiles Wins Best Senior Care and Rehabilitation Award

Global Health and Pharma (GHP), a global healthcare publication based in the United Kingdom, honored Professor Henrik Hautop Lund of our Center for Playware, DTU Electrical...

Elektroteknologi Medicin og medicoteknik
02 DEC

Mere præcis måling af høretab

Ung erhvervsforsker har forfinet målemetoder til mere præcist at kunne diagnosticere eventuelle høretab, særligt hos spædbørn.

Lyd Sundhed og sygdomme
26 NOV

DTU Elektro Professor is one of the 0,1% most influential researchers in the world

Professor Pierre Pinson from DTU Elektro is on the Highly Cited Researchers 2019 list.

Energi
20 NOV

Dansk deltagelse i international robotkonkurrence

Adgangskravet var en demonstration af fremtidens robotter og droner, der kan handle på egen hånd og arbejde sammen om at løse en opgave.

Elektroteknologi Robotteknik og automation
14 NOV

Grant for safe human-robot interactions

DTU Electrical Engineering and DTU Environment received grants from the foundation Direktør Dr. Techn. A.N. Neergaards og Hustrus Fond on 13 November 2019.

Elektroteknologi Robotteknik og automation