26 OKT

Før COP26: Fem teknologier der kan bringe os på sporet

Årets Emission Gap Report slår fast, at verdens CO2-emissioner stadig er på vej i den forkerte retning. Læs om fem mulige løsninger.

Elektroteknologi Energi Energieffektivisering Energilagring Fossile brændsler Vindenergi Informationsteknologi Telekommunikation Elektrokemi CO2-udskillelse og CO2-lagring
10 JUN

InnovationsFonden investerer 79 millioner kr. i DTU-forskning

Den nyoprettede fond - InnovationsFonden - investerer nu for første gang i ny forskning og innovation på landets universiteter og i danske virksomheder. Fonden investerer...