2011
Fra venstre: Institutdirektør Kristian Stubkjær, DTU Elektro, lektor og legatmodtager Ole Ravn, DTU Elektro, prorektor Anders Bjarklev, sektionsleder og ph.d.-vejleder Thomas Kiørboe, DTU Aqua, ph.d.-studerende Mie Hylstofte Sichlau, DTU Aqua, kst. institutdirektør Fritz Köster, DTU Aqua. (foto Thomas Hjort Jensen)
14 NOV

Legater til både vandlopper og robotter

Der var støtte til to projekter på henholdsvis DTU Aqua og DTU Elektro, da Dr. Techn. A.N. Neergaard og Hustrus fond blev uddelt fredag den 12. november.

Havforskning Robotteknik og automation